Mijn naam is Sandy To, acupuncturist en apotheker. De Chinese (oosterse) cultuur en geneeswijze, wat ik van huis heb meegekregen, heeft me altijd gefascineerd: soep met verschillende kruiden bij de wisseling van seizoenen of een zeer bitter kruidendrankje bij hevige griepklachten. Dit is ook een van de redenen geweest dat ik tijdens mijn studie farmacie aan de Universiteit Utrecht heb besloten om ook de 5-jarige opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) aan de Open Universiteit Shen Zhou in Amsterdam te volgen. Daarnaast spreekt de combinatie van reguliere en complementaire behandelvormen me erg aan en ervaar ik de toevoeging van de complementaire behandelvorm aan de reguliere als waardevol.

 

Ik kijk naar de persoon als geheel, zowel lichamelijk als geestelijk. Hier komt de naam Praktijk Shen (spreek uit als 'san' van Sandy) ook vandaan. Shen betekent in het chinees zowel lichaam (shēn, 身) als geest (shén, 神). 

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen de behandeling krijgt die bij hem/haar past, daarom streef ik in mijn praktijk naar een persoonlijke benadering en dat we samen werken aan uw gezondheid.

 

Zorg is maatwerk. Iedereen is anders en daarom is er geen beste behandeling, maar wel een behandeling die het beste bij je past.

 

Acupunctuur Arnhem